Pokoli út

A klip alapötlete az eredeti Chris Rea videóból fakadt, de ennek megvalósulásához még nagyon sok jó ember találkozásához, és megismeréséhez volt szükség. Talán a csillagok szerencsés együttállásának köszönhetően lassan csak összeállt minden és 2015-ben elkezdődhetett a több alkalmat és helyaszínt igénylő forgatás. A vágás és az egyéb utómunkák sajnos átcsúsztak ebbe az évbe, de a végeredmény reményeink szerint magáért beszél...

 

Marionette - a Dal 2016

A 2016-os Eurovíziós dalfesztiválra neveztük a 'Marionette' dalt. A zenét és szöveget Szabó Leslie és Romhányi Áron szerezte. Kíváncsian várjuk, az előválogató eredményét! Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést amit a nóta közzététele óta kaptunk!  

Ismerős Arcok lemezbemutató

Barba Negra, 2015. Október 30.

Október 30-án kiemelkedő esemény érkezik a Szabó Leslie Band életébe, ugyanis Budapest egyik legprofibb koncerthelyszínén (Barba Negra Music Club), az ország egyik legismertebb zenekarának (Ismerős Arcok) vendégei lesznek.
Az együttesek közti régi ismeretség és egymás zenei világának szeretete már nem először sodorta egy színpadra Nyerges Attilát, Szabó Leslie-t és zenésztársaikat, de ez az este minden szempontból különleges lesz, ugyanis minkét produkció újdonságokkal készül…
Az Ismerős Arcok zenekar 2012 után új lemezzel jelentkezik „Csak a zene…” címmel s ennek a bemutatója képezi az ünnepi alkalom fő akkordjait;
Előttük pedig a Szabó Leslie Band egy eddig még soha be nem mutatott show ízelítőjével fogja meglepni a közönséget, amit „Back to The Future Show”-nak neveztek el.
Mit is jelent ez az elnevezés és vajon milyen kapcsolat lehet a szinte azonos című legendás filmmel?

Swing

Tegnap este minden szempontból elképesztően profi show-nak lehettem részese a Group'n'Swing...

Szabó Leslie Band feat. Torres Dani, Budapesten! Június 19.

Gozsdu Manó Klub Budapest, VII. Király utca 13.

20:30-23:00

Valami ismét készül!

Megállás nélkül dolgozunk! Íme egy képkocka, amely talán megmutatja, hogy mi készül! A facebook Szabó Leslie Hivatalos Oldalon egy másik képet is találsz!

Jó bor – klipforgatás és kulisszatitkok

Megállás nélkül dolgozunk! Íme egy képkocka, amely talán megmutatja, hogy mi készül! A facebook Szabó Leslie Hivatalos Oldalon egy másik képet is találsz!

Új dalok

Már nem kell sokat várni. Az új dalok hamarosan

megvásárolhatóak lesznek a iTunes-on, a Google play-en, Deezer-en, a Hallgasd a Hazait oldalon és még számos online zenei áruházban.

A szavazás eredménye

A "Ma Ne! - Ma Ne!" megjelenésével lezárult a házi szavazásunk! 

Íme az eredmények:

Összesen 261 szavazat érkezett, különböző személyektől:

A folytatás...

KEDVES BARÁTAIM!
Az Eurovíziós dalok leadása után sem lazítunk, már zajlanak a Manemane című dal stúdió munkálatai. :)

Leslie idén is indul az Eurovízión!

Kedves Barátaink!

A dalok leadási határideje november 15, így már javában folyik a studió munka.
Annyit már előre elárulhatunk, hogy Leslie új szerzeményén még az utolsó pillanatban is dolgozik a csapat, hogy minden részletében kicsiszolt meglepetéssel rukkoljon elő!

Szabó Leslie team

Közönség kedvenc

Az utóbbi év koncertjeinek visszajelzései alapján egyértelműen közönségkedvencnek mondható Leslie "Manemane" cimű szerzeménye, amiben a Muppet show legendás slágerét dolgozta fel. így az Eurovíziós dal leadás utan ennek készül majd el studió felvétele és klipje is, amiknek megjelenése decemberre varható.

 

Szabó Leslie team

Jó bor videó klip

Tudjuk, hogy sokan várjátok a Leslie új albumához készült első klipet a "Jó bor"-t. Addig is, amíg ennek utómunkái zajlanak, íme néhány fotó a fergeteges hangulatú forgátasról.

Szabó Leslie team

DUNA TV - élő fellépés

Megjelent Leslie új lemeze Bor, Mámor Stb... címmel

Megjelen a új lemezünk és már kapható. Egyenlőre még boltokban nem találjátok meg, de minden koncerten ott van velünk és megvásárolható. Rendelhető E-mail-ben  valamit fentvan az összes nagyobb digitális áruházban.

https://itunes.apple.com/hu/album/bor-mamor-stb.../id886511506

http://www.deezer.com/album/7899869